+31 (0)10 71 44 600 info@inigo.nl

Miranda Blokland

Miranda is sinds 2008 de vaste secretaresse van Merijn de Jong, met wie zij eind jaren negentig al samenwerkte in Advocatenkollektief Vreewijk. Toen Merijn in 2007 een eigen kantoor had gestart, werd Miranda snel gebeld om hem te ondersteunen. Als voormalig handbalster is zij ook op kantoor accuraat, betrokken en schiet sneller met haar toetsenbord, dan een advocaat de woorden kan uitspreken. Zij doet naast de boekhouding van Merijn ook de boekhouding van Florimond Wassenaar en van de maatschap en is mede verantwoordelijk voor de automatisering en telefonie. Als sfeermaker organiseert zij geweldige uitjes en kantooractiviteiten.

Miranda werkt op dinsdag, woensdag en donderdag.

Annemarie Dammann

Annemarie heeft veel werkervaring in de advocatuur en sinds 2010 de steun en toeverlaat van Florimond Wassenaar en Erwin Dingenouts. Net als Miranda was haar belangrijkste drijfveer om te solliciteren dat ze zich niet wil vervelen. Dat lukt goed bij Inigo Advocaten en in deze twee drukke en zeer gevarieerde praktijken bewaakt zij moeiteloos de termijnen en de orde van de processtukken. Ze doet consciëntieus en loyaal haar werk, en gaat altijd door totdat het af is. Ondertussen heeft Annemarie Psychologie gestudeerd en die verworven kennis combineert ze regelmatig met haar ervaringen in de advocatenpraktijk. 

 
Annemarie werkt op dinsdag, woensdag, donderdag (vanaf 13.30 uur) en vrijdag.

Suzan Heijndijk

Suzan Heijndijk is een ervaren juridisch secretaresse en werkt met veel plezier sinds 2018 voor Dirk Schaap en Marianne Wiersma. Sinds januari 2021 ondersteunt zij ook Marc Paffen en Joelle de Poorte. Suzan verzorgt tevens de financiële administratie voor de advocaten. Ook Suzan heeft al ruim 28 jaar ervaring in de advocatuur. Zij is accuraat, vriendelijk en in haar vrije tijd zeer betrokken bij de sportactiviteiten van haar kinderen. 
 
Suzan werkt op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag (tot 15.30 uur).