+31 (0)10 71 44 600 info@inigo.nl

  Onze werkwijze


Waarom Inigo Advocaten?

 

Alle advocatenkantoren zijn slagvaardig, praktisch, toegewijd, ambitieus, resultaat- en oplossingsgericht, dynamisch, deskundig, snel, slim, gespecialiseerd en toch ook weer full service. En in Rotterdam houden we natuurlijk allemaal vast aan de Rotterdamse aanpak.

Het zelfbeeld van de advocatuur is mooi. Maar waar kunt u in de praktijk nou écht op af gaan: het is voor u als cliënt erg lastig om op kreten af te gaan, zeker voor wie niet veel te maken heeft gehad met advocaten. Waarom zou u voor Inigo Advocaten kiezen?

Inigo Advocaten onderscheidt zich van de meeste andere advocatenkantoren door direct erg duidelijk te zijn. Niet alleen of uw zaak kans van slagen heeft, maar ook over de kosten. En nog belangrijker, wij bieden hooggespecialiseerde actuele kennis op onze rechtsgebieden.

Als het kan geven we al aan de telefoon en in elk geval bij het eerste gesprek een beoordeling van uw mogelijkheden. We hebben genoeg parate kennis om u in de meeste gevallen zonder wachttijd een inschatting te geven van uw positie.

Verder zijn we duidelijk over de kosten. Als u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging door de Raad voor Rechtsbijstand) vragen we die voor u aan. Komt u hiervoor niet in aanmerking dan geven we vooraf een inschatting van de te verwachten kosten. Op elk moment kunt u beschikken over een gedetailleerde specificatie van ons werk. En dikwijls kunnen we afspraken maken over een vaste prijs per zaak.

Telefonisch kunnen we meestal een eerste kosteloze inschatting geven van uw mogelijkheden. Volgt er een intake/adviesgesprek op kantoor dan bent u in de meeste gevallen een adviestarief verschuldigd, of het bedrag van de eigen bijdrage voor rechtshulp als er een toevoeging kan worden aangevraagd. U bent bij ons verzekerd van deskundige, gespecialiseerde rechtsbijstand.

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden.